Jagt på Marrick er en spændende oplevelse, og kan opleves som riffel- eller buejagt. Vi har en del forskellige dyr, som alle kan opleves hele året rundt på Marrick. Der er ikke sommer hele året, da det i juli er vinter, med temepraturer til nærheden af 20-22 grader og om natten ned til frysepunktet. Hvorimod i december er det højsommer med temperaturer der på de varme dage kan nærme sig de 40 grader. Så inden du tager til Marrick, er det en god ide at overveje hvornår, det er du tager afsted. 

I februar kommer der meget regn i denne del af Afrika, og så udvikler en stor del at Marrick's slette sig, til en kæmpe sø, med en helt enormt fugleliv. Her er traner, ænder, gæs og ikke mindst flamingoer optræder i titusindvis. Vil man derimod være sikker på sol stor set hver dag, så er det juli måned man skal vælge. 

Marrick gør en stor dyd ud af, at der ikke er flere dyr end der er føde til. Samtidig skiftes der ud i bestanden for at sikre, at der kun er stærke dyr, som giver mulighed for meget flotte trofæer og rigtig gode oplevelser.

136734phori 687 1