Vandring er en stor attraktion på Marrick. Hvert år kommer rigtig mange mennesker fra forskellige nationer for at opleve naturen og komme tæt på de vilde dyr og få nogle fantastiske billeder på nært hold. Rundt omkring på Marrick er der forskellige muligheder for at slå sig ned med eget telt. Der er også mulighed for at slå sig ned i campen, hvor der er udekøkken, biotoiletter, bålplads og telte.Når man vandrer på Marrick, har man mulighed for at komme meget tæt på dyrelivet både dag og nat.

Om dagen kan man opleve de mange antiloper, gnuer, giraffer, zebraer, vortesvin som hele tiden har snuden i jorden, de små hjorte som gemmer sig ved den mindste lyd, Mountain reedbuck, en hjort som lever i højdedragene og som er meget svært at komme tæt på, strudse som nysgerrigt følger dig på behørig afstand og en masse forskellige fuglearter.

Om natten hersker sjakaler, bat eared foxes, spring harer, hulepindsvin, de store hornugler og mange andre dyr. Har man lyst til at tage med Trevor på night-drive, en stor oplevelse, hvor man har muligheden for at se den meget sky  antbear (aardvark) et dyr der minder lidt om en myresluger. Man kan selvfølgelig også bevæge sig rundt på egen hånd om natten

Vandring 1

adventure safari vandring